Hybler i ulik størrelse - sosialt og godt miljø

 

Nordnorsk Student og Elevhjem har sentral beliggenhet rett ovenfor Ullevål Stadion, ved Berg stasjon.  Med T-banen tar det 9 min ned til sentrum av Oslo og 5 min til friluft ved Sognsvann og Nordmarka. Bank, Post i butikk, Apotek, Sport, Bokhandel og Matvarer +++ finner du i umiddelbar nærhet, kun et par minutter å gå, i henholdsvis Tåsensenteret og senteret på Ullevål Stadion.

Hos oss er både studenter, elever og lærlinger hjertelig velkommen! Huset eier seg selv og er en stiftelse - all fortjeneste pløyes rett tilbake til eiendommen. Vi tilbyr rimelige utleiepriser, men med et gammelt, tradisjonsrikt hus som vårt, krever vedlikeholdet sitt.

Det er 149 utleieenheter ved huset - fordelt på A, B og C blokkene. Du kan søke bolig gjennom hele året, men hovedinntaket og innflytt skjer hvert år den 15. august.

Alle må søke på nytt hvert år. Søknadsfristen for hovedintaket er 20. juni årlig.

Fyll ut søknadsskjemaet her, eller henvend deg til en kommune med tildelingsrett.

SØKNADER ELDRE ENN 2 MÅNEDER BLIR SLETTET. HUSK Å FORNY SØKNADEN DIN VED UTLØP!

I utgangspunktet er huset et tilbud for personer under utdanning i Oslo med adresse i Nord- Norge. Ved ledig kapasitet kommer den Nord-Norske hjertevarmen frem, og studenter med annen geografisk bakgrunn kan og søke.

God lufting - godt inneklima

Legg merke til at det er et gammelt sjarmerende bygg, med sine begrensninger.  Det er ikke mekanisk ventilasjon på rommene. Derfor må vinduet brukes til å lufte for å holde et godt inneklima og for å unngå høy luftfuktighet på rommet. Mangel på utlufting kan etter fysikken og kjemiens lover føre til mugg. Det er ikke lov å tørke klær på rommene. Til klestørk brukes tørketrommelen på vaskeriet, tørkerommet i korridoren eller tørkestativet ute.

 

Boenhetene

Det er 149 hybler i forskjellig størrelse. De fleste er mindre enkelthybler på ca. 12 m². Videre er det noen dobbelthybler og leiligheter på opptil 65m2 Disse leies ut etter etter administrasjonens avgjørelse. Her kan både botid og sosiale grunner være avgjørende.

Hyblene leies ut umøbelert. Det finnes et lite antall med sengebrisker, pulter og stoler men det er nesten antikk og preget av tiden. I forbindelse med hygienekrav vil huset ikke lenger tilby madrasser og man må ta sikte på å holde det selv. Mål på sengebrisk 75X195(200). Møblene vi har, kan hentes/bæres opp/ned til rommet fra lageret etter avtale med administrasjonen. Det forutsetter selvfølgelig at det er møbler tilgjengelig.

Planlegg innflytt slik at du kan få kjøpt inn ny seng for første kvelden din på huset, eller ta med sovepose og liggeunderlag.

Det er vask og klesskap på rommene

I husleien er fri bruk av standard internett inkludert - det betyr at du kan surfe 24 timer i døgnet. Du trenger en kabel for å koble deg rett til PC/MaC eller du kan koble opp din egen router fra kontakten på rommet. Hastigheten er 250/250 Mbps, men kan økes til 500/500 Mbps mot månedlig avgift på kr 149,- ved å kontakte vår fibernettleverandør LYNET Internett AS på tlf 2199 3366
Strøm er inkludert (noen store hybler har eget abonnement). Foreløpig er vaskeriet gratis, men dette kan imidlertid endres.

Det finnes også noen lagringsmuligheter, i tillegg til rommet, men denne er minimal og i et låst lager. Dette brukes på eget ansvar etter nærmere avtale med driften på huset.

Dusj og toaletter finnes på korridorene.

Det er 4 store kjøkken og et lite som betjener de fleste beboerne, dvs opp til 45 brukere. Derfor er det viktig med god hygiene. Disse arealene blir vasket 7 ganger i uken av et vaksebyrå, + en lett vask om aftenen alle dager. Det forventes likevel at du som beboer rydder godt opp etter deg.

Toaletter/dusjer blir vasket daglig på ukedagene og sjekket i helgen med renhold hvis det er behov.

Hvis beboerne ikke holder en god hygienisk standard / rydder etter seg på kjøkken, dusj, wc og fellesarealer vil huset legge til et ekstra servicegebyr for kostnader til økt renhold på min kr 100,- pr måned til alle beboerne som sogner til det aktuelle området inntil ekstra renhold ikke lenger er nødvendig.

DET ER IKKE TV-SIGNAL PÅ ROMMENE. Ønsker du dette, må du ordne dekoderboks selv. Fellestv med maaaange kanaler har vi i fellestuene. 

Det er WIFI sone i stuene og på studierommene. 

Fellesrom, vaskerom, Kjøkken, Studierom

Ring oss i dag! +47 22233451

Kontoret er åpent man-fredag 09:30- 15:00

Adresse

John Colletts allè 110
0870 Oslo

Kontaktinformasjon

+47 22233451
hybel@nnse.no