Du er her: Nord-Norsk Student og Elevhjem » Om byggene

Hybler

Hybler

Huset består av 3 blokker A, Bog C med flere typer hybler, fra 12 kvm til 65 kvm.  Hovedtyngden er enkle 12 kvm hybler med vask. Noen av de store hyblene har egen dusj/WC. Førstegangs innflyttere får normalt en av de minste enkelthyblene. Standarden varierer en del avhenig om det er et nyoppusset eller en av de litt eldre.  VI HOLDER IKKE MØBLER LENGER. Det finnes noe veteran møbler i kjelleren men vi garanterer ikke dette, det er ikke nok til alle.  De fleste kjøper i dag det de trenger og derfor fikk vi et logestikk prob hvis vi skule lagre møblene til rommene på huset, vi har ikke så store lagringsmuligheter.

Videre er det av hygienemessige grunner sunt og ha sin egen madrass.

Husk at det er det GODE og SOSIALE miljøet på huset som gjør det spesielt trivelig å bo her, hvor du også kan bli en god medspiller.  Den sentrale beligenheten mellom Oslo sentrum og friarealene i Nordmarka gir stedet et hav av mulige valg for adspredellse.

Legg merke til at det er et gammelt sjarmerende bygg, med sine begrensninger.  Det er ikke noe mekaniskt ventilasjon på rommene så man må utstrakt grad bruke vinduet til å lufte for å holde et godt inneklima. Mangel på dette kan føre til høy luftfuktighet på rommet som ikke er gunstig.  For å være tydelig så vil mangel på utlufting kunne føre til mugg på rommet etter fysikken og kjemiens lover. Det er ikke noe som kommer utenifra men som man lager selv ved å ikke ta hensyn til rommets begrensninger.  Det er ikke lov til å tørke klær på rommene, men man bruker tørketrommel på vaskeriet, tørkerom på korridoren eller tørkestativ ute. Dette av samme grunn pga. av mangle på mekaniskt avtrekk på hyblene.

 

Utleiepriser/våre boenheter

Det er 147 av dem i tallet, med hovedtyngde på enkelthybler på ca. 12 m². Videre er det også et visst antall dobbelthybler og leiligheter. Disse leies ut etter etter administrasjonen avgjørelse. Her kan både botid eller andre sosiale grunner være avgjørende.

Prisen for en enkelt hybel fra 1. juni 2016 er pt. Kr. 3.700,- pr. mnd.  + et depositum på Kr. 7.400,-

Dobbelthybler og leiligheter varierer i månedspris mellom Kr. 4.050,- og opp til Kr. 9000,- pr. mnd. Depositum varierer her fra Kr. 8100,- til Kr. 18.000,-

 • Hyblene leies ut umøbelert men kan enkelt møbleres med pult, sengebrisk, stol, og bord. (Forutsetter at vi har gamle møbler på lager) I forbindelse med hygienekrav vil huset ikke lenger tilby madrasser og man må ta sikte på å holde det selv. Mål på sengebrisk 75X195(200). Møbler kan hentes/bæres opp/ned til rommet fra lageret etter avtale med administrasjonen. Forutsetter at det er noe møbler tilgjengelig.
 • Planlegg innflytt slik at du kan få kjøpt inn ny seng for første kvelden din på huset
 • Det er vask og klesskap på rommene
 • Huset har innlagt bredbånd på hvert rom. 50/10 Mbit. Kan økes til 100/100Mbits mot månedlig avgift på kr 99,- ved å kontakte vår fibernett leverandør LYNET Internett AS på tlf 2199 3366
 • I husleien er fri bruk av standard internett inkludert - det betyr at du kan surfe 24 timer i døgnet. Du trenger en kabel for å koble deg rett til PC/MaC eller du setter opp en router.
 • Strøm er inkludert + fri bruk av vaskeriet.
 • Det finnes også en liten lagringsmulighet, i tillegg til rommet, men denne er minimal og i låst fellesrom. Brukes på eget ansvar.
 • Dusj og toaletter finnes på korridorene.
 • Det er 3 stor kjøkken som betjerner de flesete som bor på huset. Dvs opp til 60 brukere, derfor viktig med god hygiene. Disse arealene blir vasket 7 ganger i uken av et vaksebyrå, men det forventes at du som beboere rydder godt opp etter deg. Toaletter blir vasket dagelig ukedagene og sjekket i helgen med renhold hvis det er behov.
 • Hvis beboerne ikke holder en god hygienisk standard / rydder etter seg på kjøkken, dusjer, wc og fellesarealer vil huset legge til et ekstra servicegebyr for kostnader til økt renhold på min kr 100,- pr måned til alle beboerne som sogner det aktuelle området inntil ekstra renhold ikke lenger er nødvendig, Dvs at beboerne tar ansvar for å rydde etter seg!!!!
 • DET ER IKKE NOE TV SIGNAL PÅ ROMMENE. Ønsker du dette må du ordne antenne, dekoder fra Rikstv etc selv. Fellestv med maaaange kanaler i fellestuene.
NNSE
John Colletts allé 110
0870 Oslo
Telefon: 22 23 34 51
E-mail: hybel@nnse.no
Org. nr: 971 444 959
Tlf. Beboere: 22 23 17 82
+ internvalg av rom nummer når svarer aktiveres

Siteman CMS